torstai 26. joulukuuta 2013

Uusi yritys


Miksei uutena vuotenakin voisi koettaa kääntää uutta sivua elämässään? Luvata asioita, joiden avulla jokin asia muuttuu?
Selailin vanhoja Levon hetkiä ja törmäsin vuoden takaisiin lupauksiini. Katsotaanpa, miten niiden kävi:
1. Puolen vuoden karkkilakko. Ei onnistunut, koska motiivi ei ollut riittävän vahva. Salmiakki voitti.
2. Po-ve-ja. Kyllä! Portaiden käyttämisen terveellisyys sai vahvistusta monestakin suunnasta, ja täällähän mä edelleen asun, hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. Ve eli veden juomisen suhteenkin lupaus toteutui: ainakin join sitä enemmän kuin mitään muuta. Parempaa janojuomaa ei ole.
3. Sulan maan vaelluskenkien hankkiminen on edelleen vaiheessa. Yksi huima askel pyhiinvaelluksen suuntaan toteutui kuin itsestään, kun tutustuin ihmiseen, jonka kanssa voin kuvitella lähteväni pitkälle matkalle yli vuorten ja laaksojen.
4. Tässä olen taatusti jäävi, mutta yritystä ainakin oli. Viisikymppisilläni laulettiin muun muassa maakuntalauluja ja Katri-Helenaa, paljon.
5. Levon hetkiä on ollut ja tullut. Vaan kun viime kuussa otin takaisin tyttönimeni Kuikan, ei Levon hetkiä kolahda enää entiseen tapaan. Miten olisi Kuikan kuisketta?



1 kommentti:

  1. Lupaksia, niitähän pitää tehdä. Yrittää sitten pitää lupauksensa. Joskus onnistuukin. Kuikan kuiskauksia" kuulostaa humoristisen hyvältä.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.