maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pahinta miehissä (huom! monikko)

Nyt, kun tuore seurustelusuhde on edennyt kuukauden ikään, on syytä paneutua siihen, mikä miehissä on pahinta. Siinä mielessä kulunut kuukausi on ollut hyvin inspiroiva.
Todeksi on vahvistunut päätelmä, ettei ukko vaihtamalla parane. Ellei nykyinen satu olemaan ihan mahdoton jolppi.
Pahinta, ärsyttävintä, raivostuttavinta ja kierosti puoleensavetävintä miehissä ovat ainakin seuraavat viisi seikkaa. Lista täydentyy, kunhan elämä etenee.

Top5 Pahinta miehissä

  1. Ne on aina oikeessa. Omasta mielestään ja todellisuudessa.
  2. Niitten rytmiin pitää sopeutua. Kun miehen mielestä auto starttaa vasta parin tunnin päästä, niin sitten se vaan on niin. Taikka jos mies haluaa aamukahvin seitsemältä, niin koeta siinä kuorsata kahdeksaan. Ei käy. Edes lomalla.
  3. Ne laihtuu tosta vaan. Kun mies päättää luopua pömppövatsastaan, niin se vaan jättää makkarat ja muut mussutukset pois. Ja sitten se laihtuu. Epistä, sanon minä.
  4. Jos tai oikeestaan kun mies tahtoo syödä terveellisesti, se on jotenkin totaalista. Hyvästi herkut, peruna, riisi, pasta, irtokarkit ja kermalla maustetut lempiruuat. Tästä lähin niihin pääsee käsiksi vain työmaaruokalassa, ruotsinlaivalla ja harvinaisina rauhan hetkinä, jolloin itseksesi ajelet autolla kaupasta kotiin.
  5. Niitä tarvii. Kuinka monta kertaa sitä onkin koettanut elää itsellistä naisen elämää, niin eikö taas oo edessä kolmijalkainen, jota ei voi ohittaa.

2 kommenttia:

  1. Mitä sun uusi deitti miettii näistä sun blogiaiheista...? ;)

    VastaaPoista
  2. Jaa-a;)) En oo kieltänyt lukemasta.
    Mut niinku otsikkokin jo antaa ymmärtää, niin ei tässä analysoida yhtä miestä, vaan miehiä ylipäätään. Vuosikymmenten kokemuksella.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.