tiistai 9. lokakuuta 2012

Joka lähtöön

Ootteko jo ehtinyt huomata, että tän blogin tarkoitus ei ole valittaa kaiken maailman asioista? Pikemminkin aikeena on koettaa suhtautua. Useimmiten jostain näkökulmasta, joka ei tee keski-ikäistymisestä, vaihdevuosistumisesta, elämästä mitenkään niin kurjaa.

Silti on hauskaa, että toisenlaistakin suhtautumista löytyy. Ihmisiä, jotka jaksavat valittaa kaikesta. Joille se on elämäntapa ja tapa tulla toimeen muiden ihmisten kanssa.

Jos ei muuta voi, niin valitellaan sitten edes säätä. Eilistä tai huomista. Tai sitä, joka nyt just on pään päällä.

Ehdottomasti on rikkaus, että meitä on moneen lähtöön. Että on ihmisiä, jotka eivät tyydy hymistelemään. Joille musta on valkoista ja toisinpäin.

Samakin ihminen voi toisessa seurassa olla se, joka leijuu ilmassa. Toisessa porukassa hän saattaa olla se, jolla on jalat eniten maassa. Hyvä niin.

Vain yhtä ihmistyyppiä minun on mahdoton sietää: ilman myrkyttäjiä. Niitä, jotka aina puhuvat selkäsi takana pahaa tai jotka virnuilevat pahanilkisesti, kun sanot jotain. Niitä, jotka jaksavat jauhaa paskaa lähimmäisistä.
Kun sellainen ihmistyyppi tulee lähistölle, koetan vaihtaa puheenaihetta. Tai sitten otan hatkat. Tässä iässä siihen on kanttia.

Top5 Parhaat taivaanmerkit

  1. Aurinko, auringon nousu ja lasku
  2. Pohjantähti ja Otava
  3. Hopeinen täysikuu
  4. Revontulet
  5. Pilven riekaleet



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.