lauantai 27. lokakuuta 2012

Miten on sinun laitasi?

Mä oon nyt kirjoittanut Levon hetkiä viitisen kuukautta, enkä ole ajatellut lopettaa.

Aiheita kirjoittamiseen syntyy helposti: täytyy vaan pysähtyä hetkeksi ajattelemaan elämää. Tai lähteä kävelylle, yksin.

Aikaa kirjoittamiseen on rajallisesti. Sen vuoksi tekstejä syntyi enemmän, kun oli kesä ja loma. Yhden tekstin kirjoittamiseen menee kuitenkin noin tunti. Kirjoitan ensin, sitten esikatselen ja sitten korjaan kirjoitusvirheet. Sitten julkaisen.

Yhden kerran olen muuttanut tekstiä asiavirheen vuoksi. Tänä aamuna. Muutin sanan lähimaastossa sanaksi lähietäisyydellä, koska en halua antaa väärää kuvaa lähimmäisistäni. Me olimme kovin, kovin nuoria, emmekä me viettäneet aikaamme puskissa.

Miten on sinun laitasi? Millaisia ajatuksia blogikirjoitukseni ovat herättäneet? Voit milloin tahansa kommentoida niistä mitä tahansa. Tai kommentoida kommentteja ja osallistua ajatustenvaihtoon.

Muutin tänä aamuna - yleisön pyynnöstä - asetuksia siten, että kommentoiminen on entistä yksinkertaisempaa. Siellä ei ole enää välisssä robottia, joka käskee toistamaan jonkin omituisen kirjain-numero -yhdistelmän.

Voit kommentoida nimellä, nimimerkillä tai ihan nimettömänä, anonyymisti.

Eikä haittaa, vaikka suomenkielesi ei olisi täydellistä. Du kan också kommentera på svenska. Or you can tell your thoughts in English.

Kiitos.

Mukavaa viikonloppua teille jokaiselle ympäri maapallon!

t. Tarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.