tiistai 26. kesäkuuta 2012

Aikaa, rahaa ja mahaa

Vuosikausia luulin, että kaikki muut naiset tykkää käydä vaateostoksilla. Ei se kuulemma olekaan niin. Vain jotain joka viides nainen tykkää shoppailla kuteita.
Nuoret, hoikat neidot ovat tietty asia erikseen. He majoittuvat sovituskoppeihin ja pyörähtelevät peilin edessä ihan mielikseen.
Muotiliikkeiden ja muiden vaatekauppojen vetovoima vähenee kummasti raskauksien myötä. Ekan lapsen jälkeen on vielä aikaa, rahaa ja mahaa käydä ostoksilla. Toisen lapsen jälkeen ei mitään noista.

Ruikuttamaan en lähde nytkään, mutta kyllähän sen tietää, mistä yksinhuoltajan tunnistaa. Jos sillä on uusi vaate, niin se on oikeesti uutinen.
Tällaset uutiset ajoittuu yleensä alennusmyyntien loppumetreille. Sinne, missä loput rääsyt myydään miinus 70 prossaa, jotta joku veisi ne pois.

Uusi, kiehtova aikakausi alkaa, kun jälkeläisensä on saanut täysi-ikäisiksi, ja he ansaitsevat itse omia ropojaan.
Aikuinen nainen voi nousta uuteen kukoistukseen: nyt hänellä on aikaa ja rahaa henkilökohtaisiin vaateostoihin. Vain vatsa on tiellä, mutta se seikka on hoidettavissa. Kai.
Siis ei tietenkään kuntoilemalla, vaan hankkimalla tietyntyyppisiä kuteita ja asusteita.

Top5 Viisikymppisen naisen muistilista putiikkiin
  1. Huivit. Ihan must. Huivin voi kietaista kymmenillä eri tavoilla, eri puolille kehoaan. Pitää vaan muistaa, että yhtä aikaa ei saa kantaa montaa huivia, jos tahtoo olla tyylikäs. Kaksoisleukaa voi häivyttää tekemällä huivista itselleen v-aukon rinnuksen tienoille. Vielä parempi, jos antaa tissien vaon vilkahtaa.
  2. Raidallisten vaatteiden aika on auttamatta ohi, jos et halua näyttää vatsakkaalta pelleltä. Jos välttämättä kinuat raitoja, niiden pitää olla pystyssä. Vaan jostain syystä kankaat kudotaan aina vaakaraitaisiksi...
  3. Iloiset värit. Ei pelkkää mustaa. Keski-ikäisen naisen ei tarvitse piiloutua vaatteisiinsa, vaikka timmi vartalo on muisto vain.
  4. Laukun hihnan pituus. Miehen katse pysähtyy siihen kohtaan, jossa laukku on. Jos haluat sen pysähtyvän leveälle lantiollesi, niin omapahan on asiasi.
  5. Vaatekaupan perimmäinen nurkka. Sieltä löytyvät poistomyynnissä olevat, edullisimmat vaatteet. Koska et kuitenkaan mahdu uusiin vaatteisiisi kovin kauan, on turha tuhlata niihin omaisuutta. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.