lauantai 30. kesäkuuta 2012

Parasta miehessä

On ollut ihana kuukausi: viikkokausia silmien edessä on liikkunut upeita, vähäpukeisia miehiä. Parhaista on näytetty lähikuvia, moneen kertaan saman pelin aikana.
Harmi, että Saksa putosi jo. Olisin mielellään katsellut vielä Super-Mario Gomezia. Sama juttu Ronaldon kanssa: Portugali ei päässyt EM-futiksen finaaliin, joten kaverin viimeisin kampaus jää näkemättä.
En oikein ymmärrä jääkiekon vetovoimaa. Jalkapallossa on paljon enemmän katseltavaa.

Vieroitusoireisiin auttavat yleisurheilun EM-kisat, jotka alkoivat sopivasti tällä viikolla. Heinäkuun lopussa saamme luvan kanssa katsella olympialaisten antia naisyleisölle.

Mitä te katsotte miehessä? Minusta tärkeintä on takamus. Erityisesti uimarannalla on pakko kääntää päätä pois, kun latta-versio kävelee nenän edessä.
Sitten nenä. Suomessa näkee paljon perinteisiä savolaisneniä, mutta helmiäkin on joukossa. Parhaita nautiskelupaikkoja ovat lentokentät, joissa kulkee jos millaista nokkaa.
Jalat ei oo niin tärkeät, mutta annapa olla, kun miehellä on upeat käsivarret. Niihin uppoutuisi tuntikausiksi. Vielä parempi, jos saa ne ympärilleen.
Jotkut miehet kai luulee, että mitä karvaisempi, sen seksikkäämpi. Enpä tiedä. Jos karvaa tahtoo silittää, hankkii kissan tai koiran.
Kaljuihin miehiin olen ihan heikkona. Junassa istui tällä viikolla kaksi kaljua miestä vierekkäin: en tiennyt, kumpaan keskittyisin. Valitsin vanhemman, koska en vieläkään ole löytänyt itsestäni puuman merkkejä.
Pituus on hirmu tärkeä, paino ei niinkään. Pituuksista nimenomaan miehen kokonaispituus, ihan siis fyysisesti. Minä en ala pätkän vieressä kulkea.

PS. Olettehan huomannut, että näissä teksteissä on linkkejä? Ne tunnistaa sinisenä tekstinä mustan seassa: sellaista klikkaamalla pääsee uusiin ulottuvuuksiin, kuten tänään Marion, Ronaldon ja kaljujen nahkoihin.
PSS. Oli ihana yllätys huomata, että tekstejäni oli viime vuorokauden aikana kommentoitu. Nekin tuovat uutta ulottuvuutta. On hienoa lukea tekstejänne. Kiitos. Huomiseen!

5 kommenttia:

  1. ...eikö Sinulle mitään silmäniloa sitten löydy Espanjan ja Italian joukkueista? ...joo joo jalkapallossa en ymmärrä säännöistä mitään kun koko ajan sattuu niin kamalasti pienestäkin osumasta ;) ..mut jääkiekossa voi ihan rauhassa keskittyä oikeasti pelin seuraamiseen sillä eihän edes hiustyylistä juurikaan näy mitään kypärän alta.

    -Leena

    VastaaPoista
  2. Italian joukkueeseen en ole juurikaan paneutunut;) Vielä. Espanjan joukkueesta vois sanoo, että se on täynnä timanttista silmäniloa. Erityisesti molari, mutta oikeestaan kaikki muutkin. Upee finaali tulossa!!

    VastaaPoista
  3. Niin komeaa potkupalloilijaa ei ole vielä syntynyt, että jaksaisin sitä touhua seurata minuuttia kauempaa. En kyllä kestä jääkiekkoakaan, mutta pikajuoksijoitahan kukaan ei voi vastustaa ;-) Yleisesti ottaen miehissä kiinnittyy huomio ensiksi käsiin ja seuraavaksi hampaisiin. Lyhyt ja lihava ja ruma saa olla, mutta huonohampaiset älkööt vaivautuko! Mieluummin vaikka tekarit, jos omat on jo kuluneet pilalle.

    VastaaPoista
  4. Ai millasistä miehistä mä tykkään? Kaljuista, rotevista joilla on paljon tatskoja! Sellasista Veeti Kalliomaisista! =) Mutta myös tavattomasti omasta kullasta! ;) En itse varsinaisesti ole ns. vilkuilevaa tyyppiä, mutta huomio kiinnittyy miehiin erityisesti silloin kun huomaan hänessä herrasmiehen elkeitä, niistä asioista kiinnostun eniten. Niinkuin äsken junassa, kun menin paikalleni ison rinkan kera, oli vieruskamut suomalaisia keski-ikäisiä miehiä ja kun en kolmannella yrittämällä saanut rinkkaani "hattuhyllylle", oli pakko PYYTÄÄ apua. Kun olin poistumassa junasta, oli viereeni istunut matkan aikana venäläinen mies, joka välittömästi sormieni koskettaessa rinkan hihnoja ponkaisi kun ammuttuna pystyyn ja auttoi sen alas ja vielä oikein asetteli selkääni, kysyi oliko muita kantamuksia ja toivotti hyvää päivänjatkoa...olin sulaa vahaa! Käytöstavat, ne puuttuu valitettavasti monelta, niin naiselta kuin mieheltä, niin suomalaiselta kuin ulkomaiselta, mutta ne oli meidän perheessä opetuksen tärkeimmällä sijalla, joten ehkä siksi kiinnitän siihen niin paljon huomiota..oho! tulipas tarinaa.. ;)

    VastaaPoista
  5. Kieltämättä munkin mielestä kiehtovassa miehessä on paljon muutakin kuin se ulkonäkö. Voi olla vaikka sata Veetiä, mutta jos niistä yks vaan on huomaavainen ja fiksu yms. yms., niin vaan se yks kolahtaa.

    En tiedä, oonko niin kauheen vilkuilevaa tyyppiä. Mutta oon alkanut ymmärtää miehiä, jotka katsoo cuapojen perään. Siinäkin mielessä me ihmiset ollaan täällä pallolla toisiamme varten: paitsi mielen, niin myös silmän ilona.

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.